Identitesz

Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Kiállunk Jim Dowson mellett!

2017. május 25. 12:13 - Identit

A hagyománytisztelő politikai szereplők lejáratásában előszeretettel ténykedő Magyar Narancs a tegnapi nap folyamán beszámolt azon eseményről, hogy Jim Dowsont, brit jobboldali politikai aktivistát a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal Magyarország területéről kiutasított, egyidejűleg vele szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Az említett sajtóorgánum ereje teljének igénybevételével arról is beszámolt, hogy az Identitárius Egyetemisták Szövetsége (Identitesz) kapcsolatban áll Jim Dowsonnal. 

Nem tagadjuk, valóban ismerjük és tiszteljük is. Sőt, egy igazi brit férfinak tartjuk, aki az európai önvédelem jegyében egész életét a kontinens megmaradása ügyének szenteli. Nem fogunk elhatárolódni tőle, sőt, kiállunk mellette!

Sajnáljuk, hogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal ilyen döntésre jutott. Mi nem gondoljuk úgy, hogy Jim Dowson bárminemű kockázat hordozója volna. Bízunk benne, hogy az említett hivatal munkatársai is előbb-utóbb jobb belátásra bírnak személyével és hagyományvédő politikai tevékenységével kapcsolatban.

Vezetőség - Identitesz