Identitesz

Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Az Identitesz álláspontja a civil-ügy kapcsán

2017. május 09. 20:37 - Identit

Napjaink Magyarországán megannyi égető aktuálpolitikai kérdés között az egyik – mellyel kiemelten foglalkozni kell – a nemzetközi ügynökszervezetek tevékenysége. Ezek a nemzetközi ügynökszervezetek folyamatosan valamilyen fontos társadalmi, civil tevékenység köntösébe bújva igyekeznek társadalom-felforgató aknamunkát végezni.

A különböző szakterületeken megnyilvánuló nemzetközi ügynökszervezeti tevékenységekben közös a társadalomzüllesztésre való törekvés, a liberális világrend ideológiájának a terjesztése: az értékek relativizálása, a liberalizmusnak, mint a regulálatlan és koordinálatlan önkénykultusznak a propagálása többek között a kultúra, a gazdaságpolitika, a társadalomtudományok és az oktatási rendszer terén. Ezen túl ezek a szervezetek oroszlánrészt vállalnak a magyarországi és európai homoszexuális és feminista propaganda terjesztésében, és nem utolsó sorban a közel-keleti és afrikai tömegek Európába való özönlésének elősegítésében.

Soros György egy szimbólum, de nem felejthetjük, hogy ő csupán egy a sok baloldali normafelforgató pénzmágnás közül, és ha ő eltűnik a palettáról, attól a probléma még nem fog egy csapásra megszűnni, hiszen lesznek, akik helyette azonnal tovább próbálják folytatni az európai társadalmak destabilizálására irányuló sokrétű tevékenységet (ugyanúgy, amint a Soros-hálózathoz csak közvetetten köthető vagy közvetetten sem köthető egyéb felforgató személyek és csoportok is teszik ezt folyamatosan). Ezért nekünk nemcsak a személyek és a szervezetek beazonosítására, hanem a nemzetellenes tevékenység jellegének és mibenlétének feltérképezésére, a hatása alól való mentesülésre és mielőbbi felszámolására kell erőinket összpontosítanunk.

18342779_1172518272877999_7698215194402451544_n-768x403.jpg

A Rend és Igazságosság nevében kijelentjük, hogy véleményünk egy: a Nyílt Társadalom Alapítványok által finanszírozott és működtetett álcivil és minden egyéb nemzetközi ügynökszervezet magyarországi működési jogát felül kell vizsgálni és indokolt esetben - felforgató tevékenységük okán - sürgősen ki kell azokat tiltani szeretett hazánk, Magyarország területéről!

Magyarország, 2017.05.09.

A nyilatkozattal egyetért:

- Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere, Az Érpataki Modell Országos Hálózatának vezetője
- Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője
- László Balázs, az Identitesz elnöke