Identitesz

Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Jelentkezés és információ

2016. július 09. 00:03 - Identit

A szervezethez való csatlakozás

Az Identitárius Egyetemisták Szövetsége nem csak egyetemistákat, de szeretettel vár soraiba mindenkit, akik a küldetésnyilatkozattal egyetértenek, az új jobboldali gondolkodás alappilléreit támogatják és érvényre juttatásában közre akarnak működni, valamint elhivatottak csatlakozni az Identitesz folyamatosan növekvő, fiatal közösségébe.

Az Identitesz tagsági állománya két fő részre oszlik: aktivistákra és támogatókra. Előbbiek a közvetlen szervezeti munkában való aktív részvételükkel járulnak hozzá a diákszervezet fejlődéséhez, utóbbiak pedig anyagi hozzájárulásukkal. E két tagsági forma jelenti együttesen a törzstagságot, melyen kívül létezik a próbaidős és az alumni tagsági viszony. Próbaidősnek számít minden frissen jelentkező tag, akik a két hónapos próbaidő után válnak a szervezet törzstagjává. Az alumni tagság olyan tagokra vonatkozik, akik időrendben szervezeti tevékenységük mellett szerezték meg diplomájukat, de továbbra is a diákközösség szerves tagjaiként járulnak hozzá fejlődéséhez lehetőségeikhez mérten.

Aktivistának csak és kizárólag aktív, vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató jelentkezhet, támogatónak bármely magyar állampolgár (kettős állampolgársággal is, hiszen nemzetünk egy és oszthatatlan). Jelentkezni pedig a Kárpát-medence bármely területéről lehetséges!

Az alábbi e-mail címen várjuk az jelentkezéseket (és ugyanezen keresztül bármilyen esetleges, a szervezettel kapcsolatos kérdéseket):

kapcsolat@identitesz.hu

Kérjük, hogy a jelentkezés során jelöljétek meg, hogy az aktivista, vagy a támogató tagság állományába szeretnétek-e jelentkezni. Az aktivistának jelentkezőktől kérjük az egyetem és szakirány megjelölését is!

komment
Címkék: csatlakozás
süti beállítások módosítása